Opći uvjeti poslovanja

 

 

Pristanak na opće uvjete korištenja, prodaje i poslovanja

 

Klikom na tipku “Naruči” kupac potvrđuje da je upoznat sa svim općim uvjetima korištenja, uvjetima prodaje i uvjetima poslovanja koji su navedeni na ovoj stranici i da se sa svim uvjetima slaže, te da je prilikom registracije i upisa podataka za kupnju na njih bio u potpunosti upozoren.

 

 

Opći podaci o društvu

 

Internetsku prodaju na internet stranicama www.igorgerzina.com, www.svimnazemlji.com i bozicnialbum.com obavlja društvo s ograničenom odgovornošću Status produkcija d.o.o., Petrinjska 73, 10.000 Zagreb, Hrvatska, MB: 02333961, OIB: 32355661976. Status produkcija d.o.o. je društvo upisano u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu s temeljnim kapitalom od 20.000,00 kuna. Odgovorna osoba i osnivač društva je Andrea Vrban Geržina, direktorica društva.

 

 

Privatnost i zaštita osobnih podataka

 

Status produkcija d.o.o. štiti korisničke podatke u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka. Status produkcija d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Na internet  stranicama www.igorgerzina.com, www.bozicnialbum.com i www.svimnazemlji.com od kupaca prikuplja samo podatke koji su nužno potrebni za narudžbe, dostavu, ispostavu računa i eventualni kontakt s kupcima. Status produkcija korisničke podatke neće ustupiti, dijeliti niti prodati trećim osobama. Kupcima koji naruče CD, Status produkcija elektroničkom poštom šalje newslettere o novim proizvodima, vijestima, akcijama i sl. te kupac prilikom registracije putem Kontakt forme prihvaća primati gore navedene obavijesti putem e-maila. Status produkcija informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Kupac se u bilo kojem trenutku može odjaviti s pretplate na sve obavijesti i newslettere Status produkcije. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Status produkcija d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

 

Cijene i računi

 

Cijene CD-ova, manipulativnih troškova i dostave izražene su u kunama (kn), sadrže PDV, te vrijede za bezgotovinski način plaćanja u trenutku obavljanja kupnje tj. na dan zaprimanja narudžbe. Važeće su one cijene i ostale pogodnosti (kuponi, popusti, načini dostave, darovi...) koje su na snazi na dan zaprimanja narudžbe. Računi se obračunavaju i izdaju isključivo u kunama prema važećim zakonima i propisima Republike Hrvatske. Važeći je izvorni račun koji kupac zaprima prilikom dostave, a na temelju općih uvjeta prodaje, objavljenih na ovoj stranici i potvrđenih pri ispostavi narudžbe. Status produkcija d.o.o. izdaje račune u skladu s trenutnim zakonskim odredbama i u skladu s trenutnim propisima Republike Hrvatske. Računi za kupce koji su fizičke osobe prema važećim zakonskim odredbama moraju sadržavati sljedeće detalje: JIR, zaštitni kod, vrijeme izdavanja, broj računa, OIB izdavatelja, oznaku operatera, način plaćanja, podaci o proizvodima, način dostave, količinu, iznos, osnovicu, PDV, ukupan iznos s PDV-om. Računi za kupce koji su fizičke osobe dostavljat će se kupcima isključivo elektroničkim putem (putem e-maila) u pdf formatu. Računi za kupce koji su pravne osobe prema važećim zakonskim odredbama moraju sadržavati sljedeće detalje: JIR, zaštitni kod, vrijeme izdavanja, broj računa, OIB izdavatelja, oznaku operatera, podatke o kupcu (pravnoj osobi, ime adresa i OIB) način plaćanja, podaci o proizvodima, način dostave, količinu, iznos, osnovicu, PDV, ukupan iznos s PDV-om. Računi za kupce koji su pravne osobe dostavljat će se kupcima elektroničkim putem u pdf formatu i poštom.

 

 

Načini i mogućnosti plaćanja

 

Bezgotovinsko plaćanje se vrši isključivo internet bankarstvom, općom uplatnicom, virmanom ili transakcijskim računom. Klikom na tipku “Naruči” na svoju e-mail adresu kupac će dobiti Ponudu (predračun) sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji treba uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu se može izvršiti korištenjem internet bankarstva ili putem banke, pošte, Fine ili sl. Narudžba neće biti isporučena dok Status produkcija d.o.o ne primi uplatu na svoj bankovni račun.

 

 

Dostava

 

Status produkcija d.o.o. proizvode dostavlja po cijeloj Hrvatskoj. Dostava se organizira i šalje isključivo putem pošte kao preporučena pošiljka. Uobičajena dostava na teritoriju RH je od 3-7 dana, ovisno o slanju pošiljke.

 

Ako dostava narudžbe kasni, o tome je potrebno obavijestiti Status produkciju na info@status-produkcija.hr.

 

Troškovi dostave ovise o težini, a najniži iznos dostave iznosi 19,90 kn (PDV uključen), za dostavu na željenu adresu unutar Hrvatske putem standardne dostave putem pošte. Pošiljka je osigurana od gubitka u dostavi.

 

 

Otkazivanje ili promjena narudžbe

 

Narudžbu se možee otkazati ili promijeniti neke od njezinih detalja bez naknade jedino u slučaju ako narudžba još nije procesuirana, odnosno roba i proizvodi još nisu otpremljeni.

 

Status produkcija d.o.o. pridržava pravo odustajanja od isporuke narudžbe u slučajevima kada na zalihama internet trgovine ponestane naručenih proizvoda, ako narudžba nije bila ispunjena u skladu s Općim uvjetima poslovanja spomenutim na ovoj stranici ili ako je došlo do očite pogreške u cjeniku.

 

 

 

 

Reklamacije, povrat i zamjena

 

Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećen i originalno zaprimljen proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio isporučen,  na adresu pošiljatelja u roku od najkasnije 14 dana od zaprimanja pošiljke.

 

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, a takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke kupac je ne treba preuzeti te je potrebno kontaktirati Status produkciju kako bi u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

 

Ako prilikom prve uporabe kupac ustanovi da je medij koji je dobio neispravan, potrebno je  kontaktirati Status produkciju kako bi u što kraćem roku zamijenili postojeći medij.

 

U bilo kojem slučaju obavijest je potrebno poslati putem e-maila: info@status-produkcija.hr

  

 

Korisnička podrška, kontakti i prigovori

 

Za bilo kakva pitanja ili poteškoće prilikom narudžbe, kupci se mogu obratiti na elektronsku adresu info@status-produkcija.hr, a odgovor će dobiti u što skorijem roku.

 

Za prigovore primjenjuje se Obavijest o načinu podnošenja prigovora potrošača:

 

Sukladno članku 8. stavku 2. Zakona o zaštiti potrošača (NN 79/07, 125/07–isp., 79/09 i 89/09– isp. i 133/09), obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših proizvoda i usluga, u pisanom obliku, mogu dostaviti na adresu: Status produkcija d.o.o., Petrinjska 73, 10000 Zagreb, Hrvatska, ili e-mailom na adresu info@status-produkcija.hr. Odgovor na vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.